EXCLUSIV  Reclame la suplimente alimentare, oprite de CNA. Condurățeanu intervine după mișcarea CNA

taxa radio-tv
taxa radio-tv

Mai multe spoturi pentru suplimentele alimentare nu se înscriu în legislația audiovizuală și au fost oprite de la difuzare. CNA a dispus intrarea lor în legalitate, adică suspendarea difuzării până când acestea vor elimina elementele considerate neconforme.

Este vorba despre campaniile de promovare pentru produsele:

- „Colon Protect"

- „Anticârcel"

- „Apuretin"

- „Aspasia"

- „Eubiotic" și „Eubiotic Baby", „Mesundra", „Curcumin 95".

- „Bicorsan"

- „Jabosgold"

- „Genacol"

- „Cymbio", „Urobiotic", „Uro-Care"

- „Supramax articulații acut" și „Supramax articulații"

- „Sanohepatic"

- „Climenum", „Feminost".

- „MaxiMag".

Jurnalistul Florin Condurățeanu a comentat acest subiect în exclusivitate pentru DC News.

"Rog CNA să asigure o balanță dreaptă și față de produsele naturiste care pot să aibă un rol dacă se respectă două condiții - aplicarea unui produs naturist să nu întrerupă tratamentul de medicină clasică și să nu intre în respingere cu medicamentul clasic deoarece coexistența lor nu înseamnă să creeze prejudicii sănătății omului respectiv", a spus ziaristul.

"De altfel, în SUA, chiar și în bolile grave, americanii, în multe locuri, au acceptat și varianta produselor naturiste care să îndulcească violența de acțiune a terapiei citostastice care este, de altfel, necesară. Eu știu că marele partizan al naturismelor - Adrian Păunescu - atunci când i se spunea ceva de contestare a produselor naturiste, el avea o replică: și dacă e adevărat că fac bine? Replică la care mari profesori de medicină clasică bâjbâiau în a da un răspuns ferm. Până una alta, eu cred extraordinar că există psihicul care, în primul rând, trebuie să fortifice și să creadă într-o terapie. Crezând cu tărie în terapia care i se aplică - fie că este de medicină alopată, fie că este de medicină complementară - sufletul este în stare să mobilizeze trupele proprii de anticorpi, adică trezește la luptă imunitatea. Omenirea s-a tratat sute de ani cu produse naturale", a mai zis Florin Condurățeanu în exclusivitate pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel