Reclamă controversată. KFC îşi cere scuze

KFC Germania îşi cere scuze Primăriei Târgovişte, după ce autorităţile au reacţionat vehement în urma filmării unui spot publicitar la Turnul Chindiei de către compania de fast food.

Amintim că în videoclip apare pe Turnul Chindiei un bărbat de statură mică, dezbrăcat, cu zonele intime blurate, care se aruncă în gol, într-o găleată ţinută de mai multe persoane aflate la baza turnului.

Autorităţile locale au considerat că imaginea Turnului Chindiei, simbolul oraşului, a fost afectată.

"Pentru campania noastră publicitară 'Das glaub ich jetzt nicht!' (Nu-mi vine să cred!) am filmat o reclamă TV în oraşul Târgovişte din România, pentru a fi ulterior difuzată doar în Germania. Din păcate, acest spot a ofensat şi a creat nemulţumiri în rândul oficialilor oraşului şi locuitorilor din Târgovişte. Ne pare rău pentru acest lucru şi regretăm situaţia creată. În niciun moment nu ne-am dorit să denigrăm oraşul Târgovişte sau România", se precizează în poziţia oficială a KFC Germania.

Reprezentanţii cunoscutului brand transmit că spotul are menirea să fie ofensator pentru oraşul Târgovişte, locuitorii acestuia sau poporul român. "Îi rugăm pe locuitorii din Târgovişte să ne accepte scuzele", se arată în adresa semnată echipa KFC Germania şi trimisă Primăriei Târgovişte.

[citeste si] 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel