Rechizitoriu dosar Caracal. Chirieac: Cum s-o simți procurorul care nu a anchetat cazul Luizei?

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de rechizitoriul cazului de la Caracal și speră ca Gheorghe Dincă să primească închisoare pe viață după ce a declarat că le-a omorât pe fete.

Bogdan Chirieac a relatat în direct la România TV că nimeni în afară de Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu nu a mai răspuns în fața instanței în ”dosarul Caracal”. Mai mult, analistul politic s-a arătat indignat de faptul că procurorul care a anchetat inițial cazul a fost repus în toate drepturile. 

”Dincă e un monstru, e un criminal și va sfârși unde e locul său, în pușcărie. Sper să nu mai vadă lumina zilei. A declarat omul că a omorât fetele alea. Nu asta e problema mea. Problema e alta. În afară de Dincă și de rătăcitul ăla, nemernicul ăla, Risipițeanu, pe care l-au descoperit, care a violat-o pe fată, nimeni din Caracal sau din județul Olt nu a mai răspuns în fața justiției. Nimeni, absolut. Dincă e un criminal și va sfârși în iad. Sper să treacă și prin iadul de pe lumea asta până va ajunge în celălalt. Nu despre asta e vorba. Problema este că Luiza, ce spune rechizitoriul, eu sper ca familia că este în viață și va fi recuperată, dar din rechizitoriu rezultă că fata a fost câteva zile în viață. Oare cum s-o simți procurorul ăla care nu a anchetat cazul. Cum s-o simți că nu a luat în seamă cazul. Procuror care a fost repus în toate drepturile de colegii săi din Secția de procurori de la CSM. Cum s-or simți toți marii ăia din poliție? Mulți dintre ei au trecut la pensiile astea super mega speciale. Nu au mișcat un deget în timp ce acolo se întâmplau ororile astea”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel