Recensământ rutier: șoferii, opriți pentru un chestionar CNADNR

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că în zilele de 10, 17, 24 iunie și 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulație numit "Ancheta de circulație origine  destinație".

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și aju starea strategiilor de dezvoltare. Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România.

În aceste puncte vor fi echipe de recenzori și agenți de circulație care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă  și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în originea plecării în cursă; destinația cursei, ruta, scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta,alte scopuri). În cazul vehiculelor de transport marfă șoferii vor fi întrebați despre felul mărfii, iar pentru vehicule de pasageri, despre  numărul acestora. CNADNR precizează că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de  identificare. Întrebările sunt complet anonime. Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel