Realizator de emisiune, amendat pentru că a înjurat mai mulți politicieni

Postul de radio Sport Total FM a fost amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu 15.000 de lei pentru limbajul injurios folosit de realizatorii emisiunilor Liga de Weekend (din 15 august) şi Blockstart Matinal (din 18, 19 şi 20 august).

Propunerea de sancţiune a fost făcută de membrul CNA Radu Herjeu şi a fost votată în unanimitate, scrie Pagina de Media.

Câteva mostre de limbaj neadecvat folosit de realizatorul Narcis Drejan în ediţia din 15 august a emisiunii Liga de weekend (unele exprimări nu pot fi reproduse):

Dacă vreunul, când jucai cu Steaua, cu Dinamo sau Rapid, îşi manifesta bucuria, aruncau ăia cu bere, cu urină, cu rahat, cu orice.

Şi i-am scris: eşti un bou mondial şi eşti un idiot. Urina lăsată de Hagi la analizele medicale, la Galatasaray, e mai importantă decât eşti tu, pentru că tu nu ai făcut nimic pentru România, deci tu eşti fiul unuia dintre poeţii talentaţi (...) Nu poţi să-l compari pe Anatol Baconsckz cu Nichita Stănescu, nici măcar cu porcul ăla de Păunescu nu poţi să-l compari.

Realizatorul emisiunii Blockstart Matinal este Mihai Pahonţu. Acesta a folosit un limbaj jignitor la adresa mai multor politicieni, printre care Victor Ponta, Dan Şova şi Klaus Iohannis. Pe Victor Ponta l-a "nemernic", iar despre Klaus Iohannis a spus că este "nesimţit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel