Realitatea TV, schimbare de proporții. Cozmin Gușă, anunț

Scutaru Cristina / 06 sep 2019 / 21:26 Salveaza PDF Comentarii
Cozmin Gușă
Descriere foto: Cozmin Gușă

Realitatea TV vine cu o schimbare de proporții.

Începând de sâmbătă, 7 septembrie, vă puteți vota favoritul pentru funcția de președinte al României. Pe lângă cei 4 jurați care vor analiza prestanța celor peste 20 de candidați la Cotroceni, cel mai important vot este al publicului Realitatea TV, care va putea urmări noul sezon al emisiunii "România 2019", moderată de Cozmin Gușă. Consultantul politic a precizat că emisiunea va avea un caracter electoral şi a dezvăluit structura editorială, dar și numele juraților.

Vă puteți alege favoritul pentru Cotroceni printr-un SMS trimis la numărul unic, afișat pe ecran

 

 

Realitatea TV a ales primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale, cei care, cel mai probabil vor strânge semnăturile necesare: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Teodor Paleologu și Mircea Diaconu. Lista candidaților va putea suferi modificări dacă un alt candidat va reuși să adune cele 200.000 de semnături pentru a intra în cursa pentru prezidențiale.

Televotingul Realitatea TV are și un scop caritabil. Banii strânși din SMS-urile trimise de telespectatori vor fi donați către susţinerea sportului românesc, în special a loturilor olimpice ce se pregătesc de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

În platoul "România 2019" vor fi prezenți și susținătorii celor cinci candidați: Gheorghe Falcă îl va susține pe Klaus Iohannis, Dorel Căprar va fi susținătorul Vioricăi Dăncilă, Eugen Tomac îl va susține pe Teodor Paleologu, iar Mircea Diaconu va fi reprezentat de Adrian Pau. Din partea USR, partidul încă nu și-a stabilit reprezentantul care îl va susține pe Dan Barna.

Pe lângă publicul Realitatea TV, care va fi cel mai important jurat al emisiunii, în studio vor și alți patru jurați. Aceștia vor valida sau nu mesajele candidaților la alegerile prezidențiale și ale susținătorilor și le vor acorda note.

Jurnalistul Bogdan Comaroni, director al publicației Ziua, va analiza cu luciditatea caracteristică declarațiile politice din preajma alegerilor prezidențiale.

Scriitorul și gazetarul Ovidiu Șimonca, directorul Observatorului Cultural, va reuși să valideze a doua poziție de jurat în cadrul Emisiunii "România 2019".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27