Realitatea TV: Olandezul s-a sinucis la el acasă, după crima de la Gura Șuții

Adriana Mihaela Feraru. foto: facebook
Adriana Mihaela Feraru. foto: facebook

Olandezul suspectat de crima de la Gura Șuții s-a sinucis în țara sa natală.

Conform Realitatea Tv, olandezul a ajuns la el acasă unde s-a sinucis. Informația, conform sursei citate, a fost dată de poliția olandeză către cea română.

Olandezul era urmărit penal pentru răpire, viol și crimă. El ar fi omorât-o pe fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Adriana Mihaela Fieraru, și s-ar fi sinucis în Olanda.

Cetățeanul olandez s-a aruncat în fața unui camion, la scurt timp după ce a fost căutat de polițiștii din Olanda și au anunțat autoritățile din România, confirmă șeful Poliției Române pentru Realitatea Tv.

Ucisă prin sugrumare

Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, este urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală. Cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16. Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea.

Ancheta în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa a fost preluată de Parchetul General:

”Având în vedere complexitatea cauzei, respectiv elementele de extraneitate, precum şi desfăşurarea cercetărilor pe raza mai multor judeţe, în cursul zilei de astăzi, 23 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat în vederea efectuării urmăririi penale dosarul privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. Cauza a fost înregistrată iniţial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, unde a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal (...), agresiune sexuală (...) şi omor calificat (...)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel