Urmărește emisiunea live


Realitatea TV, mișcări importante în sezonul politic 2016

Realitatea Tv se îmbracă în haine de toamnă electorală. Începând de luni, 12 septembrie, "prima televiziune de știri din România vine cu o nouă grilă de programe, adaptată sezonului politic 2016, când politicienii se înfățișează din nou în fața românilor", transmit reprezentanții Realitatea TV.

Vedetele Realitatea TV, Denise Rifai, Marinela Mititelu, Dorin Chioțea, Ramona Solomon, Lavinia Șandru, Claudiu Popa și expertul Jocurilor de Putere, Rareș Bogdan, își provoacă telespectatorii din 12 septembrie.

Ziua la Realitatea Tv începe cu "Matinalul" prezentat de cuplul tonic al dimineții, Dorin Chioţea şi Ramona Solomon. Comentarii acide și știri corecte despre ziua precedentă, invitați și relatări despre provocările momentului.

Impetuoasa Eli Roman vă așteaptă de la ora 10 până la 13 la "Maratonul ştirilor". Întrebările sale către protagoniștii evenimentelor importante precum și comentariile jurnaliștilor Realitatea TV, îi vor ajuta pe telespectatorii postului să înțeleagă mai bine ce îi așteaptă de la ziua în curs.

De la 13, Marinela Mititelu, "spaima parlamentarilor", vă invită în "Casa Poporului", alături de aleșii neamului. Și, în plus, de la orele 14.00 la 15.00, telespectatorii și ascultătorii Realitatea sunt provocați să intre chiar ei în dialog cu Marinela, pentru a comenta deciziile politice și a semnala lucruri ce ne influențează traiul.

Claudiu Popa se mută la pupitrul "Newsroom". Începînd cu ora 15:00, Claudiu va chestiona și analiza culisele deciziilor politico-administrative alături de invitaţi incomozi și echipa de anchete şi investigaţii Realitatea tv.

Denise Rifai, Lavinia Șandru și Rareș Bogdan îi ajută pe români să fie mai informați și mai pregătiți pentru manipulările și provocările perioadei

Ofensiva pentru informare corectă și descifrare ale gesturilor decidenților continuă şi la "Prime Time News" de la ora 18 şi ora 20, unde Denise Rifai își mobilizează expertiza spre a explica realitatea alături de personalitățile zilei, într-un recital de întrebari dure și clare, cu răspunsuri pe măsură.

Între cele două reprize de știri, Lavinia Șandru și invitații săi comentează pe larg și incisiv evenimentele zilei.

Rareș Bogdan își mobilizează garnitura de analiști, investigatori, persoane publice importante, la "Jocurile de Putere" pentru a da satisfactie telespectatorilor de a încheia ziua cu Realitatea tv, mai informați și mai pregătiți pentru manipulările și provocările perioadei.

"Ne-am pregătit pentru dumneavoastră, să fiți multumiți de ceea ce aflați de la noi! Rămâneți cu Realitatea TV, prima televiziune de ştiri din România", transmite echipa postului de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel