EXCLUSIV  Realitatea TV, interzisă. Rareș Bogdan, precizări de culise: Le-a sugerat că...

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan


Rareș Bogdan a făcut precizări pentru DCNews după ce Realitatea TV a fost interzisă pentru românii din Italia. 

Realitatea TV a fost interzisă pentru românii din Italia. Rareș Bogdan a făcut anunțul în emisiunea sa de joi seară, ”Jocuri de Putere”. 

Astăzi, realizatorul de televiziune ne-a explicat că, în urma discuțiilor purtate cu proprietarii de la Romit TV, italieni, ar fi existat  o intervenție din Guvern care ar fi transmis un mesaj către proprietarii italieni că le-ar putea merge mai bine dacă ar lua în considerare să redistribuie un alt post decât Realitatea TV: ”Le-a sugerat că dacă ar avea alte posturi retransmise, nu Realitatea TV, poate lucrurile ar sta diferit în ceea ce îi privește”, este explicația lui Rareș Bogdan în legătură cu motivul ce ar sta în spatele scoaterii Realitatea TV de la Romit TV. ”Ne-a scos din distribuție astfel, începând de marți seară” a punctat jurnalistul. 

”După protestele pe OUG 13, Realitatea TV a fost scoasă de pe Dacia TV, celălalt post care retransmite programe românești în Italia” a mai afirmat Rareș Bogdan. 

Realizatorul TV nu are informații și din alte țări despre situații asemănătoare. În ceea ce privește Romit TV, acesta ne-a precizat că e în analiză situația pentru a se vedea dacă se poate face ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel