Realitatea TV are acționari noi. Vezi cine sunt

sigla_realitatea_tv
sigla_realitatea_tv

Potrivit documentelor depuse la Oficiul Registrului Comerţului, nici Elan Schwartzenberg şi nici copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu nu se mai regăsesc ca acționari la Realitatea Media SA. Noii acționari sunt Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. 

Documentele arară că licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri Realitatea TV a fost modificat pe 8 martie 2013. Asociatul majoritar al Realitatea Media SA este societatea Strategies Research Investments SRL-86%- ai cărei acţionari egali sunt: Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Ceilalţi asociaţi sunt: Sindicatul Naţional "Petrom-Energie"  cu 5,4%, PSV Company SA  cu 7,5%, SC Global Video Media SRL cu 0,5%. Florin Bercea, Eugen Gheorghe Luha  și Gheorghe Cristian Toroipan  au fiecare câte 0,000000139% din acțiuni. 

Surse au declarat, scrie Mediafax, că modificarea acţionariatului urmează să fie anunţată şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), în conformitate cu Legea audiovizualului.

Cozmin Guşă a spus la şedinţa CNA  din 17 ianuarie că a primit licenţă audiovizuală prin satelit pentru lansarea televiziunii Realitatea Plus. Atunci, Cozmin Guşă a declarat că el şi Maricel Păcuraru sunt acţionarii majoritari ai Realitatea Media SA, printr-un offshore din Cipru. A precizat, atunci, că există un proces în derulare în respectiva ţară pentru ca justiţia să le recunoască oficial această calitate.

Gușă: Decizia e la noi. Societatea e în insolvență

"Noi suntem Realitatea Media. Eu şi cu partenerul meu suntem principalii creditori, în proporţie de 80%, ai Realităţii Media", a spus Gușă. El a adăugat  că va prezenta toți acționarii "după ce se termină procesul în Cipru. (...) E ultima înfăţişare în curând, dar asta nici măcar nu are relevanţă, pentru că o societate aflată în insolvenţă, decizia este la noi."

Societatea Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, se află în insolvenţă din septembrie 2011.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel