Realitatea TV, amendată. Rareș Bogdan: SLUGOI!

Realitatea TV a fost amendată, marţi, cu 85.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o ediţie a emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan, difuzată pe 28 septembrie, în care au fost lansate atacuri la adresa instituţiei, după ce Consiliul amendase postul cu aceeaşi sumă.

Jurnalistul a reacționat dur după ce a aflat de amendă.

[citeste si]

"Ar trebui să vorbesc despre ticăloși, iar ticăloșii se afla la CNA. Atunci când vorbești, atunci când aduci invitați foarte buni, atunci când ești singura televiziune care arată adevărul, atunci când devii lider de audiență, ești amendat. Am primit a doua amendă într-o lună.

Am ajuns la performanța de a încasa amenzi de aproape 50.000 de euro. Mă simt extraordinar în România. În ritmul acesta, pot ajunge la 500.000 de euro pe an. Îi mulțumesc domnului Dragnea. Eu nu am, din păcate, cum să acopăr toți banii pentru că nu am nici Belina, nici Tel Drum și nu am nici de unde să iau împrumuturi așa cum face domnul Dragnea, de la foștii lui colegi. Mulțumesc domnilor Tăriceanu și Dragnea și slugoilor pe care îi au ei în CNA. Dacă aș pleca mâine în vacanță aș încasa o sumă uriașă doar ca să plec de aici și să îi las în pace, să stau undeva, cu burta, la soare, până în martie, până termină ei. Spre dezamăgirea multora... rezist", a zis Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel