Realitatea Plus, neinvitată la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Cozmin Guşă, reacţie

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Realitatea Plus nu a fost invitată la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Cozmin Guşă a avut o primă reacţie. 

"Având în vedere că îl cunosc bine pe Klaus Iohannis, am avut bănuiala că nu va dori să invite Realitatea la această dezbatere, din anumite motive care ţin de felul lui de a fi. Nu am reacţionat, pentru că bănuiam că înţelepciunea pe care a arătat-o în ultima vreme Ludovic Orban a prevalat în faţa acelor probleme pe care Klaus Iohannis le are la adresa Realităţii", a spus Cozmin Guşă la Realitatea Plus. 

"În 2014, domnul preşedinte îşi aduce aminte că a fost posibilă provocare lui către Victor Ponta de a participa la dezbatere, prima dezbatere a fost la Realitatea Tv, pentru că eu l-am convins pe Victor Ponta să accepte dezbaterea cu Klaus Iohannis. Realitatea Tv este acea televiziune care a vectorizat alegerile. Să ferească Dumnezeu ca refuzul prezenţei Realităţii Tv la acea dezbatere să nu influenţeze alegerile într-un fel nedorit de Klaus Iohannis. 

Noi suntem profesionişti, o să transmitem dezbaterea de diseară, avem un reporter care o să relateze ceea ce s-a întâmplat şi o să avem dezbaterea noastră la "Legile Puterii"", a mai spus Cozmin Guşă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel