Realitatea Plus: Explozia de la Arad a fost provocată! Anchetatorii au găsit explozibil în mașină

Apar noi detalii șocante din ancheta desfășurată la Arad, unde mașina afaceristului local Ioan Crișan a explodat. 

Potrivit Realitatea Plus, explozia de la Arad, în care și-ar fi pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan, a fost provocată! Anchetatorii au găsit explozibil în mașină. 

Polițiștii aflați la fața locului au descoperit pe bancheta din spate a mașinei urme de explozibil. Ar fi vorba de un dispozitiv care a fost detonat de la distanță. Mia mult decât atât, mașina omului de afaceri Ioan Crișan ar fi fost la service în urmă cu câteva zile. 

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt Poliția Română, a făcut mai multe precizări în direct, la Realitatea Plus. 

"Avem un cerc de persoane bănuite în acest caz, ceea ce vă pot spune la acest moment este că, în județul Arad, au fost trimiți cei mai buni specialiști ai Poliției Române, care se deplasează acolo pentru a face, împreună cu IPJ Arad, cercetări la fața locului. Au fost ridicate imagini de pe mai multe camere de supraveghere și sunt efectuate în acest moment audieri în cauză. 

La acest moment, nu este exclusă nicio variantă, tocmai de aceea specialiștii criminaliști strâng de la fața locului probe care vor fi analizate în laboratoare, pentru a vedea exact ce substanțe au fost folosite în acest caz.", a spus Georgian Drăgan, sâmbătă, 29 mai, în direct, la Realitatea Plus. 

Detalii despre Ioan Crișan

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel