Realitatea lui Elan emite, de duminică seara, din clădirea Willbrook

elan-ghita
elan-ghita

Duminică seara, Realitatea TV emite din două locații. Echipa lui Elan Schwartzenberg a preluat controlul emisiei la Realitatea TV, transmisia fiind preluată de RCS&RDS și UPC pe când emisiunile Realității patronate  de Sebastian Ghiță sunt preluate de Romtelecom și de unele rețele de cablu locale.

Duminică seara, de la orele 18,00, Realitatea TV a început să emită din două locații.  Elan Schwartzenberg a confirmat pentru Reporter Virtual că, în acest moment, transmisia se face din clădirea Willbrook. “Nu ştiu ce a apărut în presă, dar pot să vă confirm că, în acest moment, Realitatea emite din sediul din clădirea Willbrook”, a declarat Elan Schwartzenberg.

Sebastian Ghiță a declarat, citat de EVZ, că se aștepta la această mișcare și că încearcă să remedieze situația. Transmisia nu se face de la sediul din Casa Presei, ci din clădirea Willbrook, iar oamenii lui Schwartzenberg sunt conduşi de Sergiu Toader, care s-a întors recent din Noua Zeelandă.

La orele 18,00, Realitatea lui Sebastian Ghiță era  preluată de Romtelecom, după care, nici această companie  nu a mai emis postul patronului Asesoft.

Potrivit hotnews.ro, nu  este clar în ce condiții legale s-a facut înlocuirea semnalului emis de studiourile controlate de Ghiță/Asesoft cu semnaul emis de studiourile controlate de Schwartzenberg, având în vedere că în acest moment nu se știe clar dacă contractul de administrator al Realitatea Media al lui Sebastian Ghiță/Asesoft a încetat, după notificarea de către Rovigo, lichidatorul ales de Realitatea Media.

Dintre prezentatorii-vedetă ai Realității TV care s-au mutat în noul sediu se număra Mirela Vașadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.

UPDATE:

Echipa Corina Drăgotescu și Cătălin Striblea rămâne la televiziunea lui Sebastian Ghiță – RTV. “Rămân la televiziunea lui Sebastian Ghiță“, a declarat Corina Drăgotescu pentru paginademedia.ro. Cei doi au emisiune pe RTV duminică seară.

Producătorul știrilor Realitatea TV, Gabriel Bugnar scrie pe blogul său că postul Realitatea TV funcționeaza în momentul de față la sediul din Willbrook dintr-un cort. "Cățiva nebuni au muncit vreo trei săptămâni să facă funcțională o televiziune legată pur și simplu cu sârme în câteva mașini, într-un cort..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel