Atletico Madrid a trecut de Chelsea și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut în semifinală de Chelsea Londra, cu scorul de 3-1 la general. Spaniolii au obținut calificarea în returul de pe Stamford Bridge, după ce partida de la Madrid s-a încheiat la egalitate, 0-0. 

Prima ocazie a returului a fost ratată de Atletico Madrid, prin Koke, a cărei centrare a lovit bara în minutul 4. În minutul 34, Chelsea a deschis scorul prin Fernando Torres, care a înscris împotriva echipei unde s-a lansat în fotbalul mare. Cu doar un minut înainte de pauză, elevii lui Simeone au restabilit egalitatea, prin Adrian, care a profitat de ezitările fundașilor londonezi.

Nou-intratul Eto'o și-a îngropat echipa în minutul 59, când l-a faultat în careu pe Diego Costa, penalty-ul fiind transformat de același atacant spaniol de origine braziliană. În minutul 72, turcul Arda Turan a alungat orice dubiu asupra celei de-a doua finaliste din acest sezon de Liga Campionilor, când a făcut 3-1 pentru Atletico Madrid.

Finala din acest sezon de Liga Campionilor se va disputa astfel între cele două echipe importante din Capitala Spaniei, Real Madrid și Atletico Madrid, care se luptă și pentru supremația din campionatul intern. Ultimul act al Ligii Campionilor va avea loc la Lisabona, pe 24 mai.

Echipe de start:

Chelsea: Schwarzer - Ivanovic, Terry, Cahill, Cole - Azpilicueta, Luiz, Ramires - Willian, Hazard - Torres. Rezerve: Hilario, Kalas, Oscar, Van Ginkel, Schurrle, Demba Ba, Eto'o. Antrenor: Jose Mourinho.

Atletico: Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Mario Suárez, Tiago - Adrián, Koke, Arda - Costa. Rezerve: Aranzubia, Alderweireld, Garcia, Rodriguez, Sosa, Diego, Villa. Antrenor: Diego Simeone.

Vezi și: Real Madrid a umilit Bayern și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel