Real Madrid a umilit Bayern și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Real Madrid a trecut de Bayern Munchen, cu scorul de 5-0 la general, și s-a calificat în finala Ligii Campionilor, care se va disputa la Lisabona, pe 24 mai.

Elevii lui Carlo Ancelotti au câștigat meciul tur cu 1-0, iar în a doua manșă au dat de pământ cu bavarezii, chiar la Munchen, unde Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo au marcat câte o dublă.

Într-un interval de doar 4 minute, fundașul central spaniol a rezolvat soarta calificării în returul din Germania. Ramos a deschis scorul dintr-un corner, în minutul 16, cu o lovitură de cap. În minutul 20 scenariul s-a repetat, doar că centrarea a venit dintr-o lovitură liberă.

În minutul 34, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istorie într-un sezon al Ligii Campionilor, portughezul învingându-l pe Neuer după un contraatac perfect al madrilenilor.

Ronaldo a recidivat în ultimul minut de joc și a înscris al 16-lea gol al său din acest sezon de Liga Campionilor. Șeptarul albilor a păcălit zidul bavarez așezat de Neuer în fața sa la o lovitură liberă și a trimis mingea pe sub jucătorii adverși, portarul german privind neputincios cum plasa porții sale este scuturată pentru a patra oară.

Real Madrid se califică în finala Ligii Campionilor cu scorul de 5-0 la general, iar în ultimul act al competiției va întâlni câștigătoarea dintre Chelsea și Atletico Madrid, care miercuri joacă returul semifinalei, după 0-0 în Capitala Spaniei.

Echipe de start

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Robben, Kroos, T. Muller, Ribery - Mandzukici. Rezerve: Raeder, Gotze, Hojbjerg, Martinez, Pizarro, Rafinha, Van Buyten. Antrenor: Pep Guardiola.

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao - Modrici, Alonso - Di Maria, Bale, Ronaldo - Benzema. Rezerve: D. Lopez, Isco, Illarramendi, Marcelo, Morata, Varane, Casemiro. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel