Real Madrid - Arsenal Londra. Bale a jucat şi a marcat

Gareth Bale a evoluat, în ciuda speculațiilor, pentru Real Madrid, în meciul cu Arsenal Londra.

Gareth Bale a evoluat o repriză pentru Real Madrid şi a marcat un gol în meciul pe care echipa spaniolă l-a câştigat cu 3-2 la loviturile de departajare în faţa formaţiei engleze Arsenal Londra, marţi la Landover (SUA), în cadrul turneului International Champions Cup.

Introdus pe teren în debutul reprizei secunde, la scorul de 2-0 pentru Arsenal (goluri Alexandre Lacazette 10, Pierre-Emerick Aubameyang 24), Bale a redus din handicap în minutul 56, Real restabilind egalitatea trei minute mai târziu prin Marco Asensio, însă bucuria acestuia a fost de scurtă durată, fiind victima unei accidentări la genunchi. Asensio a fost scos de pe teren pe targă, fiind suspectat de ruptură de ligamente la genunchi.

Cele două echipe, care au avut câte un jucător eliminat pe parcursul jocului, nu au reuşit se departajeze până la finalul timpului regulamentar, câştigătoarea fiind decisă de loviturile de departajare, unde Real Madrid s-a impus cu 3-2.

Gareth Bale, care s-ar putea despărţi de Real Madrid în această vară, nu a evoluat în primul amical disputat de spanioli în Statele Unite, împotriva formaţiei Bayern Munchen (1-3), la finalul căruia antrenorul Zinedine Zidane a declarat că galezul nu a dorit să joace în meciul cu campioana Germaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel