Reacția unui medic care se juca pe telefon în loc să consulte: Dacă eşti obraznic te trimit în altă parte / Video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost surprins de un pacient jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă. Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia să aștepte, că a intrat în tură la patru dimineața.

Întreaga scenă a avut loc la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi. Pacienții așteptau pe hol în timp ce doctorița era ocupată cu jocurile de pe telefon. 

Unul dintre pacienți a surprins momentul, apoi i-a atras atenția medicului că el stă de o oră pentru a fi preluat de cineva. 

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

Auzind toate acestea, femeia a început să țipe.

„Ia ascultaţi aici! Vrei să te trimit acum la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi! Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Poți să aștepți și trei ore. Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze”, îi spune pacientului doctoriţa.

Când bărbatul i-a reproșat că se joacă în timpul gărzii, femeia a devenit mai irascibilă.

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

VEZI ȘI: O profesoară din Cluj a arătat în ce condiții e nevoită să predea. „Am amenajat sala din banii mei. Nu m-am gândit la familia mea!” / FOTO

Sătulă de condițiile în care este nevoită să predea, Mihaela Ciupei, profesoară la o școală aflată în apropiere de Cluj-Napoca, a decis să amenajeze singură sala de curs pentru elevi, din proprii bani.

Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu clădirea în care sunt nevoiți să învețe cei mici. Deși unitatea de învățământ în care predă este într-o stare deplorabilă - pereți scorojiți, toalete insalubre, scări sparte, săli de clasă în condiții dezastruoase - profesoara Mihaela Ciupei a renovat singură o clasă pentru elevi, din bugetul personal.

Profesoara s-a revoltat într-o postare pe rețelele sociale, îndreptându-și criticile către premierul Nicolae Ciucă.

„Rușine să vă fie!”

„Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot! Așa arată școala mea, domnule Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și da, domnule Ciucă, am avut 10 la licență, disertație și definitivat. Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii!

Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală!

Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori! Nu sunt bani, domnule Ciucă, de unde să fie? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor? Ceea ce cer colegii mei de breaslă e mai mult decât pertinent! Rușine să vă fie! Nu sunt bani, domnule Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar doamna Deca are copii? Dar domnul președinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!”, a transmis Mihaela Ciupei pe pagina sa de Facebook.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/revolta-unei-profesoare-din-cluj-asa-arata-scoala-mea-domnule-ciuca-am-amenajat-sala-pe-banii-mei-si-merg-cu-drag-la-scoala_917890.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel