Reacția unei fetițe care gustă pentru prima dată dintr-o felie de pizza / Video viral

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Momentul în care o fetiță gustă pentru prima dată dintr-o felie de pizza a devenit viral pe Internet.

Momentul în care Sally, o fetiță de numai un an, a gustat pentru prima dată dintr-o felie de pizza a fost filmat, iar videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare, scrie Daily Mail. În imaginile surprinse când mama sa i-a dat pentru prima dată o bucată mică de margherita, Sally apare cu o expresie de euforie pe chip.

Mama lui Sally, Steph Kimball, poate fi auzită întrebând-o pe micuță „vrei niște pizza?”. Sally s-a întors imediat și a aruncat o privire curioasă către felia de pizza. Imediat ce a gustat, Sally a părut extrem de încântată. Cu expresia de pe chip, Sally a făcut senzație pe Internet.

Videoclipul a fost încărcat pe social media cu descrierea „Prima mușcătură de pizza a bebelușului”.

10 lucruri pe care nu le știai despre pizza

Pizza, la bază un preparat italian, a devenit un preparat universal ce se vinde la scară mondială. Iată o serie de curiozități despre pizza: 

1. Termenul "pizza" a apărut, pentru prima dată, într-un document din anul 997 și provine din cuvântul grec "pikte" (cocă frământată). "Pikte" a devenit în latina "picta", ulterior "pitta"; cuvântul italian "pizzicare" (a trage) face referire la faptul că pizza este trasă din cuptor. 

2. În secolul al XVIII-lea, oameni săraci din Napoli puneau sos de roșii peste pâine plată preparată în cuptoare. 

3. Prima pizzerie din lume s-a deschis în anul 1830, în Napoli. Pizzeria "Antica Pizzeria Port'Alba" funcționează și astăzi. 

4. Prima pizza congelată a apărut în Statele Unite ale Americii, în anul 1962.

5. În Coreea de Nord, prima pizzerie s-a deschis abia în 2009. 

6. Peste 5 miliarde de pizza se vând la nivel mondial, în fiecare an. În SUA se consumă circa 350 de felii de pizza pe secundă. 

7. Una dintre cele mai scumpe pizza conține trei tipuri de caviar, homar de Norvegia, mozzarella de bivoliță și boabe de sare de mare australiene și se vinde cu 12.000 de dolari bucata, scrie shtiu.ro.

8. În India, cea mai căutată pizza nu are mozzarella, ci brânză tofu. 

9. Cea mai mare pizza făcută vreodată a avut un diametru de 37.4 metri și a fost făcută în 1990, într-un supermarket din Africa de Sud.

10. Agenția Spațială Rusă a fost plătită cu un milion de dolari pentru a livra o pizza pe Stația Spațială Internațională. Potrivit denirospizza.com, cosmonautul Yuri Usachov a devenit prima persoană care a primit o pizza în timp ce se afla în spațiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel