Reacția lui Trăistariu când a auzit ce a spus fratele său la DC News

mihai traistariu
mihai traistariu

Vasile, fratele lui Mihai Trăistariu, a acordat un interviu pentru DC News în care și-a spus părerea sinceră despre îndrăgitul artist. Chiar dacă se zvonea că între ei nu este o relație tocmai bună, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Pictorul din familia Trăistariu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai, spunând că este un om foarte inteligent, ambițios și extrem de talentant.

La scurt timp după ce a aflat ce a spus Vasile despre el, Mihai a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Se pare că datorită emisiunii pe care Cătălin Măruţă o prezintă, Mihai Trăistariu a apărut la TV cu fratele său, Vasile. De asemenea, graţie show-ului, Vasile Trăistariu, care este pictor, a devenit cunoscut, iar junaliștii au început să se intereseze din ce în ce mai mult de soarta lui.

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV. Vasile Trăistariu, ADEVĂRUL despre fratele său. Ce fel de om este

”Vreau să mulțumesc în mod special unui OM! Se numește Cătălin Măruță. Mi-a vindecat și salvat fratele ... L-a transformat într-un cetățean normal. Mediatizarea lui Vasile Trăistariu în emisiunea sa l-a făcut pe frate-miu ... vedetă! Din acea secundă... frate-miu s-a schimbat enorm.

Cred că, undeva în sufletul lui, exact de asta avea nevoie: să se simtă un pic mai important, să-l bage lumea în seamă, să nu treacă pe stradă neobservat și să uite de necazuri și suferințe... Acum... e adesea vesel, nu mai are acea tristețe permanentă pe chip... și acea depresie, a început să vorbească cu mine la telefon, stă pe stradă și vorbește cu multă răbdare cu oamenii care-l opresc - fără să mai fugă de ei, dă interviuri ziariștilor. Ce-mi place cel mai mult la el e ... când îmi povestește că-l oprește lumea pe stradă să-și facă poze cu el sau să-i ceara autograf. Important pentru mine e că ... a devenit sociabil, prietenos, comunicativ... Frate-miu e un om schimbat complet!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel