Reacție explozivă după ce a spus Arșinel despre profesorul Lucan

Profesorul Mihai Lucan a operat peste 75.000 de bolnavi, printre care și pe Alexandru Arșinel. Actorul a zis că nu crede nicio acuzație dintre cele aduse specialistului care a salvat zeci de mii de vieți.

Liliana Mincă a comentat acest subiect la Antena 3.

"Îl felicit pe maestrul Arșinel pentru ce a spus despre medicul Lucan. Bravo, maestre! V-a dat viață și nu doar dumneavoastră, ci și unor sute de copii, de oameni, care au beneficiat de transplantul renal. Îl felicit pe acest doctor. Pun în balanță, mai presus de orice, faptele bune și atâtea vieți salvate față de celălalt taler unde acum se pun fel de fel de mizerii din partea unora care nu vor ajunge niciodată la nivelul acestui doctor", a zis Liliana Mincă, vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Pe de altă parte, Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, l-a criticat pe Alexandru Arşinel, care i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferential.

"Arşinel are un tupeu absolut incredibil! După ce a primit în mod preferenţial un rinichi cadou de la mafiotul de Lucan, la fel de lacomul de bani Alexandru Arşinel are obrăznicia fără margini să îi batjocorească pe bolnavii călcaţi în picioare şi jecmăniţi de acest Mengele al medicinii româneşti. Într-o declaraţie publică de astăzi, Arşinel îi ia apărarea celui care l-a favorizat în detrimentul altor bolnavi mai săraci care nu aveau statut de VIP. În opinia escrocului de Lucan actorul de comedie ar fi avut o importanţă socială mai mare ca alţi suferinzi", a scris, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Doctorul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT pentru delapidare şi constituire de grup infracţional organizat, a fost plasat sub control judiciar. Rugat de jurnalişti, să răspundă la mai multe întrebări în cursul vizitei sale la Poliţie din ziua de luni, 1 ianuarie, Lucan a apelat la ironie.

[citeste si]

"Să mă anunţaţi atunci când o să îl omor şi pe Papă. (...) La fiecare transplant tai câte o arteră renală, înseamnă că la fiecare transplant am avut o tentativă de omor? Anchetatorii nu au experienţă în domeniu. De ce trebuie toate să fie făcute de mine? Pentru că transplantul ăsta nu a fost făcut de mine", a declarat fostul şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel