Reacția lui Raed Arafat în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

Raed Aarafat a reacționat în cazul decesului actorului Ioan Gyuri Pascu. În presă a apărut informația conform căreia, un medic de pe ambulanță la consulat pe artist cu două ore înainte de a murit și l-a diagnosticat cu atac de panică.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi că în cazul decesului artistului Ioan Gyuri Pascu a fost întocmit un raport medical ce va fi înaintat spre analiză Colegiului Medicilor pentru a se pronunţa pe toate aspectele.

El a admis că sunt suspiciuni că anumite aspecte nu au fost privite corect, dar a precizat că ele trebuie stabilite de către Colegiul Medicilor. 'Să ştiţi că medical este posibil să fie disociate două situaţii sau pot fi corelate, de aceea Colegiul Medicilor va trebui să vadă pe baza raportului toxicologic, a autopsiei. Un medic poate să vadă un pacient pe o problemă, iar ulterior după una, două, trei ore să vadă altceva la acelaşi pacient. Medical este posibil', a afirmat Arafat.

El a precizat că medicul de la prima ambulanţă a luat decizia să nu facă EKG şi va trebui să răspundă în faţa Colegiului Medicilor. P

otrivit lui Arafat, clasificarea intervenţiei ambulanţei a fost corectă, prima fiind de cod verde, iar a doua de cod roşu şi a intervenit SMURD care era mai aproape. Secretarul de stat în MAI a făcut aceste declaraţii la sediul Primăriei Capitalei, unde participă la şedinţa CGMB. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel