Reabilitarea cazinoului din Constanța, BLOCATĂ

Reabilitarea Cazinoului din Constanța este în impas. Magistrații bucureșteni au admis recursul unei firme care a contestat una dintre licitațiile privind renovarea simbolului de la malul mării. Astfel, Compania Națională de Investiții este obligată să reevalueze ofertele.

În anul 2015, Cazionul din Constanța a fost predat Companiei Naționale de Investiții care se obliga la reabilitarea clădirii. Din păcate, până când Cazionul va fi reabilitat, vor mai trece probabil câțiva ani. 

Completul de vacanţă recurs 3 al Curţii de Apel Bucureşti a pronunțat o soluţie în litigiul privind achiziţiile publice legat de reabilitarea Cazinoului, procedură aflată la a treia licitaţie, conform publicației Ziua de Constanța.

Este vorba despre dosarul 3926/3/2017 înregistrat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, în care sunt recurenţi : SC Euras SRL şi SC Euromateria SRL, cu sediul la Societatea Civilă de Avocaţi Ceparu şi Irimia, iar Compania Naţională de Investiţii este intimat. În luna iulie, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins contestaţia depusă de asocierea de firme SC Euras SRL - SC Polarh SRL, participante la licitaţie, iar liderul de asociere – Euras a solicitat instanţei de judecată anularea procedurii. 
Iată soluţia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti pe scurt: Admite recursurile. Casează în parte sentinţa recurată şi rejudecată: Admite în parte contestaţia formulată de SC Euras SRL Dispune anularea în parte a raportului final al procedurii nr. 4546/28.11.2016, în partea care priveşte îndeplinirea cerinţelor de calificare de către ofertantulSC Euromateria SRL - SC Imera SRL - SC Aduro Impex SRL respectiv în partea care priveşte îndeplinirea cerinţei minime de calificare prev. de cap. III.2.3.a) capacitatea tehnică şi/sau profesională - personalul minim şi obligatoriu solicitat, respectiv în ceea ce priveşte persoana nominalizată pe poziţia de manager în sistemele de management al calităţii, respectiv Mihail Vizireanu. Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei depuse de Asocierea SC Euromateria SRL - SC Imera SRL - SC Aduro Impex SRL, conform considerentelor prezentei decizii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel