EXCLUSIV  Reabilitare lifturi şi anvelopare blocuri în Sectorul 1. Primarul Tudorache: Ce se întâmplă cu proiectele

Mihai Ciobanu / 18 iun 2019 / 12:31 Salveaza PDF Comentarii
Case - blocuri
Descriere foto: Case - blocuri

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre două proiecte foarte importante pentru cetăţeni. 

Primarul Daniel Tudorache a vorbit, în cadrul interviului, despre două proiecte foarte importante pentru cetăţeni: reabilitarea lifturilor blocurilor din Sectorul şi anveloparea blocurilor de locuinţe. Edilul a declarat că proiectele au fost aprobate şi merg mai departe. 

În ceea ce priveşte reabilitarea lifturilor, Daniel Tudorache a declarat: "Am prins banii în bugetul pentru anul 2019. Deja am dat drumul la licitaţie şi undeva în octombrie-noiembrie vom începe lucrările de reabilitare a celor 924 de lifturi care au fost incluse în program. Am avut noroc. Proiectele care au fost înainte de 26 mai au trecut. M-am înţeles bine până atunci cu PNL-ul. Toate proiectele pentru cetăţeni le-au pus ca prioritate şi pentru ei. Acum, însă, nu mai înţeleg ce prioritate au".

Cât priveşte reabilitarea termică a blocurilor, primarul Tudorache a declarat: "Aici proiectul funcţionează deja. Banii îi avem prinşi iar la finele acestui an toate blocurile care pot fi reabilitate vor fi anvelopate. Se exclud blocurile care se află în clasa de risc seismic, pentru care nu avem voie să intervenim". 

Video: 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24