Reținuți pentru trafic de influență la RATB

O persoană care cerea bani pentru a facilita angajări la RATB a fost reţinută pentru trafic de influenţă.
 
 
O persoană a fost reţinută pentru trafic de influenţă, după ce a cerut şi primit bani pentru a interveni pe lângă conducerea RATB în vederea efectuării unor angajări, se arată într-un comunicat al Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu (DGA).

„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări cu privire la T.V., sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de trafic de influenţă. În fapt, la data de 31.03.2017, o persoană a depus denunţ la D.G.A. - S.J.A. Giurgiu, cu privire la faptul că, în cursul anului 2015, T.V. a pretins şi primit suma de 3.600 de lei, în două tranşe, pentru a interveni pe lângă conducerea RATB, în vederea angajării la această unitate, în calitate de conducător auto”, se arată în comunicatul DGA, citat de Agerpres. 

[citeste si]

Totodată, s-a mai stabilit că, în cursul lunii mai 2015, T.V. a mai pretins şi primit suma de 12.000 de lei, în patru tranşe, de la alte două persoane, pentru a-şi trafica influenţa pe lângă un funcţionar din cadrul RATB, în vederea angajării acestora în cadrul unităţii. 

Faţă de cel în cauză s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea celor două infracţiuni de trafic de influenţă, iar miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel