Reținere Chirtoacă: CUTREMUR în Moldova. Decizia PL

Vicepremierul Gheorghe Brega și miniștrii şi viceminiștrii de la Educaţie şi Mediu şi-au depus astăzi cererile de demisie din Guvern după arestarea primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

Potrivit Moldpres, astăzi au depus cererile de demisie Ministrul Educației, Corina Fusu, și viceminiștrii Educației, Cristina Boaghe și Elena Cernei, Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, şi viceminiştrii Igor Talmazan şi Victor Morgoci şi directorul Agenţiei Rezerve Materiale, Nicolae Hîncu. Vicepremierul Gheorghe Brega a scris la 18 mai o cerere de concediu, care începe cu ziua de astăzi.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal, Ionel Puşcaş, a comunicat pentru Agenţie că toţi funcţionarii delegaţi de PL îşi vor depune astăzi cererile de demisie, precizează sursa citată.

Decizia de a pleca de la guvernare a fost luată vineri, 26 mai, la ședința Consiliului Republican al partidului. Tot atunci, liberalii au anunţat că părăsesc Coaliţia de guvernare, nemulţumiţi de faptul că primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, au fost reţinuţi de CNA, echivalentul DNA-ului din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel