Rețeaua Sgîrcitu. Detaliul controversat din dosarul rețetelor false

Procurorii DIICOT au reținut 13 persoane în dosarul rețetelor fictive. Sunt implicați medici, farmaciști, funcționari de la CNAS și un lanț de farmacii din Brăila, care aparține interlopului Titi Sgîrcitu. 

În dosar au fost reținuți medicii Eugenia Muja, Mihaela Irina Mătărângă, Elena Dumea, Cosmin Boldeanu, Paul Crețu și Vasile Sorica. Au mai fost reținuți Liliana Sgîrcitu (soția interlopului Titu Sgîrcitu), Mirela Boboc, Gela Gavrilă, Alina Gabriela Dragu, Andreea Baciu, Iolanda Ionica Serghiev și Cosetti Niculescu. Marți, ei vor fi prezentați în instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Capul rețelei, un interlop aflat în spatele gratiilor. O judecătoare i-a decis eliberarea

Titi Sgîrcitu, cel care deține lanțul de farmacii Ahmeya, este încarcerat în Penitenciarul Focșani, unde are de executat o pedeapsă de 4 ani și 9 luni închisoare, pentru infracțiuni de violență. În 18 septembrie 2015, Judecătoria Focșani a decis ca Titi Sgîrcitu să fie eliberat condiționat, însă decizia nu este definitivă, potrivit Agerpres

Valoarea prejudiciului estimat în dosar este de nouă milioane de lei. Gruparea lui Sgîrcitu era formată din 25 de membri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel