Rețeaua de sănătate REGINA MARIA va fi vândută. Cumpărătorul: Fondul de investiţii Mid Europa Partners

Tranzacția anului în domeniul medical. Mid Europa Partners, cea mai mare firmă de private equity axată pe Europa Centrală și de Est și Turcia, anunță preluarea Rețelei de sănătate REGINA MARIA. Tranzacția este supusă aprobării anti-trust și se așteaptă a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2015.

Prin această tranzacție, Mid Europa a preluat pachetul de 80% din acțiuni deținut din 2010 de fondul de investiții Advent Internațional.

"Regina Maria, un brand recunoscut pentru calitatea servicilor sale, infrastructură de primă clasă şi reputaţie puternică pentru excelenţă în domeniul medical, reprezintă o platformă de dezvoltare puternică pentru capitalizarea oportunităţilor semnificative de creştere în piaţa serviciilor medicale din România. Suntem nerăbdători să susţinem viitoarele investiţii pentru dezvoltare organică şi achiziţii", a declarat Nikolaus Bethlen, Partener al Mid Europa, citează zf.ro.

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, a declarat: „Suntem bucuroși să avem un investitor puternic și extrem de experimentat în piața serviciilor medicale, care împărtășește viziunea și valorile noastre. Avem convingerea că în perioada următoare, cu suportul noilor acționari, vom accelera ritmul de creștere al companiei. Credem că expertiza cu care vine Mid Europa în domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel