RCS&RDS, schimbări surpriză în grila de programe din București

RCS&RDS a făcut câteva modificări în grila de programe  pe reţelele sale de cablu digital din Bucureşti, fără ca abonații să fie anunțați, scrie Mediafax. Astfel, începând de marți, compania de cablu a scos  televiziunile VH1 şi Film Café şi a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD.

Singurul anunţ public făcut de RCS&RDS a vizat Eurosport HD şi Eurosport 2 HD. În acest caz, RCS&RDS a anunţat marţi, în jurul orei 18.00, pe contul său oficial de Facebook: "începând din această seară, în pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (România) HD şi Eurosport 2 HD, iar în sistemul de satelit veţi putea recepţiona Eurosport (România)".

Potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe reţeaua de Facebook a RCS&RDS, modificările în privinţa VH1, Film Café, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate şi în alte oraşe din ţară în care RCS are reţele de cablu digital, nu doar în Bucureşti.

 Pe de altă parte, în cazul VH1 - o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS. De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat marţi seară, pentru Mediafax, Laura Georgescu, preşedintele CNA.

 Deşi a scos VH1, RCS&RDS a introdus în grila de cablu marţi seară o altă televiziune din portofoliul Viacom International Media Networks, respectiv Comedy Central Extra. Comedy Central Extra difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy.

 Pe de altă parte, Film Café - care a fost scoasă la rândul său marţi seară din grila RCS&RDS - este o televiziune aflată în portofoliul companiei Chello Central Europe. Film Café s-a lansat în România pe 1 decembrie 2012, înlocuind televiziunea Romantica.

În schimb, televiziunea de documentare History HD - introdusă marţi seară în grila RCS - este deţinută de compania A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel