RCS&RDS a creat probleme clienților care au updatat receiverul Humax

RCS&RDS, liderul pe piata serviciilor de televiziune şi de internet din România, oferă clienţilor abonaţi la televiziunea prin cablu şi posesori ai receiverului Digi+C Humax posibilitatea să actualizeze software-ul, însă majoritatea celor care au făcut acest lucru nu îl recomandă.

Autor: Ozana Mazilu

Actualizarea la software-ul RMCNA 1.00.21 de la RMCNA 1.00.12 nu le mai permite utilizatorilor posibilitatea să editeze canalele în sensul că acestea nu mai pot fi şterse din listă sau rearanjate. Astfel, după update, toate programele găsite de receiver sunt afişate în ordinea stabilită de cei de la RCS&RDS.

Dacă, spre exemplu, vrei să sari peste anumite canale cum ar fi cele proprii ale operatorului precum Digi Craiova sau canalele maghiare nu mai ai cum. Actualizarea nu aduce astfel nimic bun celor care o fac, iar vestea proastă este că cei care au făcut-o nu mai pot face nimic. Nu se mai poate reveni la vechiul software.

Cei de la blogul de specialitate hdsatelit.blogspot.ro au găsit o modalitate de a edita canalele însă pentru cei care nu sunt specialişti chiar şi explicaţia oferită pe site este destul de complicată.

RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix şi mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel