RCS include noi posturi în grila de programe

rcs
rcs

Compania RCS&RDS a primit aprobarea CNA pentru a lansa televiziunile "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel, care vor avea acelaşi conţinut cu posturile Digi Animal World, Digi Life şi Digi World, deţinute de RCS şi care emit în prezent doar în reţelele operatorului de cablu.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a RCS&RDS de lansare a televiziunilor "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel, care vor avea acelaşi conţinut, dar sigle şi grafică diferite de Digi Animal World, Digi Life şi Digi World.

 RCS&RDS şi-a motivat solicitarea de a lansa cele trei posturi "secundare", cu denumiri diferite, pentru a le pune la dispoziţia altor operatori de telecomunicaţii din România, în condiţiile în care aceştia din urmă ar dori să le retransmită. Nu a fost precizată în şedinţa CNA o dată de lansare oficială a posturilor Animal World Channel, Life Channel şi World Channel.

 De fapt, aceste trei posturi Animal World Channel, Life Channel şi World Channel vor emite pe trei licenţe audiovizuale noi, fapt pentru care RCS&RDS deţine în prezent şase licenţe audiovizuale doar pentru canale de documentare proprii (Animal World Channel, Life Channel, World Channel, Digi Animal World, Digi Life şi Digi World).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel