Răzvan Simion, Doina Teodoru, Mirela Vaida, Ilona Brezoianu s-au întrecut în glume usturătoare

Alina Puşcaş, Răzvan Simion, Ilona Brezoianu, Doina Teodoru, Vlad Gherman, Mirela Vaida şi Cosmin Natanticu vor demonstra că au simţul umorului din plin.

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 16:30, la Antena 1 e roast de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare. 

Astăzi, de la 16:30, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune din nou „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la roast chiar emisiunile staţiei. Alina Puşcaş, Răzvan Simion, Ilona Brezoianu, Doina Teodoru, Vlad Gherman, Mirela Vaida şi Cosmin Natanticu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor, aflaţi chiar în platou, vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor. 

„Râzi cu ROaST de ziua noastră” va cuprinde șapte momente savuroase de roast, printre care se numără: Morning Show, DayTime Show, Drama, Cooking, Telent Show, Reality și Celebrity Show. Startul glumelor acide l-au dat Daniel Buzdugan și Mihai Morar, care au avut câte o replică despre Ștefan Bănică, Florin Ristei, Mirela Vaida, chef Nicolai Tand, Cosmin Natanticu, Nea Mărin, dar și despre distribuția serialului Adela, Stand-Up Revolution, România are RoaST, Prețul cel bun, iUmor și Te cunosc de undeva. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1  

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel