Răzvan Savaliuc: Cum au dispărut dosarele lui Traian Băsescu

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit joi seara despre dosarele în care apare numele preşedintelui Traian Băsescu şi care, într-o formă sau alta, au fost date uitării, fie datorită imunităţii prezidenţiale, fie prin închidere prin neînceperea urmăririi penale.

„Dacă în unele s-a invocat o falsă imunitate prezidenţială, anunţată de valetul preşedintelui - cum l-am numit pe fostul şef al DNA Daniel Morar, altele, în schimb, au fost lucrate şi închise fără nicio cercetare, cu neînceperea urmăririi penale. Şi aş începe cu dosarul casei din Mihăileanu, care este cel mai elocvent caz de fraudă imobiliară din România. Este dovedit! Chiar dacă, în decembrie 2012, după o zi a Elenei Udrea la Parchetul General, procurorul de caz a închis acest dosar cu neînceperea urmăririi penale”, a spus Răzvan Savaliuc,în emisiunea „La Ordinea Zilei”, de la Antena 3. Jurnalistul luju.ro a amintit şi de dosarul Flota, cu peste 80 de inculpaţi, care a fost returnat de Înalta Curte după ce Traian Băsescu a devenit preşedintele României, pe un viciu de procedură.

„A fost returnat la RNA, care s-a transformat în DNA şi care l-a închis. De acest dosar, acum, nimeni numai ştie nimic”, a adăugat Răzvan Savaliuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel