EXCLUSIV  Răzvan Prișcă, liberalul care îi atrage atenția lui Kovesi: Mi-aș fi dorit să facă acest lucru - video

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Deputatul PNL, Răzvan Prișcă, a declarat, la Interviurile Dc News, că ar fi dorit o altă atitudine de la procurorul-șef al DNA, Codruța Kovesi, după scandalul iscat de înregistrările de la DNA Ploiești. 

Prișcă consideră că, din punct de vedere al managerului de instituție, Kovesi nu a avut o atitudine potrivită și nu a fost transparentă față de cetățenii interesați din ce în ce mai mult de temele justiției.

"De la scandalul cu DNA Ploiești, mi-aș fi dorit de la doamna Kovesi, ca manager de insituție, o schimbare de atitudine, dincolo de dosarele de urmărire penală, unde nu cred că au ce căuta să se bage politicienii, să vină să explice, pentru că există un interes legitim crescut al societății, referitor la situații care apar în spațiul public, cu o aparență de temeinicie", a declarat Prișcă.

Lipsă de explicații pertinente

Deputatul a adăugat că era firesc să fie date niște explicații concrete și despre cazul de la Ploiești, dar și despre toate cazurile similare din țară. Era normal ca doamna Kovesi să vină să explice, că: la Ploiești avem niște probleme, dar mai avem și în altă parte probleme. Avem un număr de procurori cu probleme, i-am expulzat din sistem și am luat măsurile acestea: S-a greșit acolo și acolo, am trimis următorii procurori în judecată", a mai spus deputatul PNL. 

Urmărește aici declarațiile politicianului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel