Răzvan Pascu pune întrebări ESENȚIALE despre măsurile anti-Covid-19. „Toate țările din lume...”

Răzvan Pascu a pus niște întrebări esențiale legate de revenirea măsurilor menite să oprească răspândirea Covid-19 pe teritoriul României.

„1. Cum ieși din casa in ziua 8 ca să faci testul Covid, dacă tu ești în carantină pentru că te-ai întors dintr-o țară de pe Lista Galbenă?

2. Cum verifici de unde se întoarce un om care vine în Romania cu zbor cu escală?

3. Aproape toate țările din lume au excepții la testare pentru copii, și mai ales pentru bebeluși. Noi cerem testare Covid și bebelușilor de câteva luni ale celor care trăiesc în diaspora și vor să vină în România?

4. Am observat azi că zborurile spre/dinspre țările de pe Lista Galbenă nu s-au anulat. Foarte bine. Dar este posibil ca într-o țară normală la cap, oamenii care au bilete de avion zilele astea să stea și să aștepte până în ultima clipă, fără să li se spună clar dacă zborurile lor vor fi sau nu permise de autoritățile române? Lipsa asta de comunicare mi se pare cea mai mare batjocură posibilă. Îngrijorător este și că nimeni nu știe să îți răspundpă la întrebări, nici măcar cei care iau deciziile. Asta nu înseamnă că deciziile sunt luate din burtă, fără studii clare in spate?”, a întrebat consultantul de turism, Răzvan Pascu, pe pagina sa de Facebook.

Întreaga postare poate fi citită mai jos

1. Cum iesi din casa in ziua 8 ca sa faci testul Covid, daca tu esti in carantina pt ca te-ai intors dintr-o tara de pe...

Publicată de Razvan Pascu pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel