Răzvan Niţu, fost inspector ANAF, este noul director al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti

Răzvan Ionuţ Niţu, fost inspector ANAF, este de vineri noul director general interimar al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB),  a anunţat, vineri, Primăria Capitalei.

Răzvan Ionuţ Niţu are 33 ani și este  licențiat în ştiinţe economico-financiare şi bănci. Acesta va gestiona activitatea ASSMB până la finalizarea concursurilor, conform legii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Toate posturile de conducere ale ASSMB au fost scoase, de vineri, la concurs.
"Ca primar general iau toate masurile legale pentru ca cele 19 spitale ale Capitalei sa fie dotate la standarde europene, achizitiile sa fie organizate transparent, criteriile de igienizare a unitatilor spitalicesti sa fie respectate, bucurestenii sa fie tratati cu respect si competenta de catre cadrele medicale iar medicii si asistentii sa poata sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu profesionist, cu dotarile necesare unor investigatii medicale eficiente.

[citeste si]

Conducerea interimara a ASSMB si-a incetat ieri activitatea. Intreaga conducere a ASSMB va fi angajata prin concurs, conform legii. Noul director general interimar va gestiona activitatea ASSMB pana la finalizarea concursurilor, conform legii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Răzvan Niţu deține, potrivit declarației de avere, are un teren extravilan în Prahova, Ocina de jos, de 2.118 metri pătraţi, cumpărat în 2011, şi un apartament în Bucureşti, de 26 de metri pătraţi, achiziţionat în 2012. De asemenea, mai deţine şi o Toyota-Yaris din 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel