Răzvan Lucescu, presupusul autor al unui accident mortal, în urmă cu 10 ani

razvan_lucescu21
razvan_lucescu21

Răzvan Lucescu se confruntă cu o situație mai puțin plăcută. El este acuzat că, în 1991, ar fi accidentat mortal o fată de 23 de ani. Tatăl victimei susține că Mircea Lucescu a intervenit pentru a-și scăpa fiul de răspundere.

Răzvan Lucescu este acuzat de tatăl victimei, Lincu Miu, că pe 16 septembrie 1991 a accidentat-o mortal pe Georgica Miu pe DN 1.

Familia susține că, deși, oficial, la volanul mașinii se afla Ana-Maria Lucescu, nora lui "Il Luce", în realitate, cel care conducea era Răzvan Lucescu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care ar mai fi omorât o persoană într-un alt accident.

"Lucescu Răzvan! El a fost la volan! Când a văzut ce-a făcut, a sărit de la volan și a lăsat-o pe nevastă-sa. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era și băut, iar cu două săptămâni înainte mai făcuse un accident de mai omorâse o persoană", a declarat tatăl victimei.

Potrivit acestuia, Mircea Lucescu ar fi intervenit pentru mușamalizarea dosarului, astfel că Poliţia şi Parchetul au închis dosarul fără nici o acuzaţie la adresa antrenorului de la Rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel