Răzvan Ionescu părăsește Adevărul pentru a treia oară

Revenit în urmă cu un an, după ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu, Răzvan Ionescu și-a dat demisia de la Adevărul. 

Este a treia plecare a lui Răzvan Ionescu din conducerea Adevărul, după cele din 2010 și de la începutul lui 2012, scrie paginademeia.ro.

În perioada 2008-2010, Răzvan Ionescu a fost Directorul diviziei reviste și internațional (care includea operațiunile din Ucraina). În vara lui 2010, a fost numit la conducerea Diviziei web Adevărul Holding, poziție din care va părăsi trustul o lună mai târziu.

 În iulie 2011, Răzvan Ionescu se întorcea la Adevărul Holding, pe poziția de director editorial al grupului, iar în februarie 2012, acesta a plecat din nou din holdingul lui Dinu Patriciu.

Răzvan Ionescu s-a reîntors la Adevărul anul trecut, după ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu. Până la reîntoarcerea la Adevărul, Răzvan Ionescu s-a ocupat de proiectul editorial online Premium News, finanțat de Burci, proiect pe baza căruia s-a relansat site-ul Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel