Răzvan Fodor, lider. A bătut Pro TV

Răzvan Fodor
Răzvan Fodor

Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș și Otilia Bilionera au fost primii concurenți care și-au făcut curaj să urce pe platformele din Bazinul Olimpic de la Bacău, seara trecută, în prima ediție „Splash! Vedete la apă”, la Antena 1.  

Conform datelor oferite de Kantar Media, premiera Splash! Vedete la apă a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 5.1 puncte de rating şi 25.8% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 3.3 puncte de rating și 16.9 % cota de piață. Şi la oraşe, premiera Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audienţă, un rating mediu de 6 puncte şi 20.1% cota de piaţă, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de 3.6 puncte de rating și 12% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 20% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 4.4 puncte de rating și 13.6% cota de piață. În minutul de aur, 22:26, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1. 

De la o săritură spectaculoasă în îmbrățișare cu antrenorul Cătălin Cozma a Alinei Pușcaș, la încercări curajoase ale lui Cristi Pulhac și Fachiru din Periș, prima ediție a concursului nu a fost lipsită de emoții și adrenalină. Cei trei au primit cele mai mari punctaje din partea juraților și ocazia de a arăta o nouă săritură pentru a-i impresiona pe aceștia.

În cele din urmă, câștigătorul serii ales de jurați a fost fostul fotbalist Cristi Pulhac, cel care va merge direct în finală.


În această seară, de la 20.00, la Antena 1, vor intra în competiție Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică, care vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. 

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel