Răzvan Dumitrescu: Traian Băsescu se pregătește pentru funcția de premier

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu oferă o interpretare inedită discursului susținut de președintele Traian Băsescu joi seară, la Palatul Cotroceni.

Discursul susținut de Traian Băsescu dovedește că președintele în funcție se pregătește pentru funcția de premier, opinează jurnalistul.

„Băsescu Traian mai are fix 17 zile și nu mai poate fi președinte. În schimb, mie mi se pare că se antrenează pentru funcția de premier. De altfel, tot discursul lui de astăzi dovedește acest lucru”, a spus Răzvan Dumitrescu, în deschiderea emisiunii „Subiectiv”, de la Antena 3.

Anterior, în timpul declarației de presă susținute de Traian Băsescu, Răzvan Dumitrescu a scris pe pagina sa de Facebook:

„Vă uitați la discursul lui Băsescu? Speach de premier. Ceea ce înseamnă că își dorește mult această funcție și e dispus să facă tot ce se poate s-o obțină. Devine extrem de interesantă scena politică și tare mi-e că tot ce spuneam noi pe aici se va întâmpla!”

Vezi aici discursul susținut de Traian Băsescu, joi, la Palatul Cotroceni: Băsescu cere alt premier PSD: Ponta, complet discreditat în UE. Un bolovan de piciorul României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel