Răzvan Dumitrescu, mesaj către Vasile Blaga: Cineva trebuie să o pună la punct. Acel cineva sunt ambasadele

Realizatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu, scrie, marți, pe pagina  sa de Facebook, un mesaj primit de la un prieten pentru copreședintele PNL, Vasile Blaga. 

Ambasada SUA a avut o reacție imediată după votul deputaților cu privire la urmărirea penală a premierului Victor Ponta pentru conflict de interese. Ulterior, și alte ambasade s-au pronunțat. 

În replică la aceste poziții ale ambasadelor cu privire la situația premierului României, jurnalistul Răzvan Dumitrescu scrie, pe pagina de socializare a emisiunii "Subiectiv": 

"Un amic de-al meu îmi scrie disperat și mă roagă fierbinte să adresez niște întrebări eventualilor invitați de la PNL: 'Transmite-le că îl rog pe Blaga să îl întrebe pe ambasadorul acela dacă la 41 de ani ar fi în regula să mă încumet să fac și un al treilea copil? Ar mai fi o problemă: soacra mea stă din ce în ce mai mult pe capul nostru și începe să ne deranjeze bunul mers al căsniciei... cineva trebuie să o pună la punct și acel cineva sunt ambasadele. Ar mai fi câteva plângeri și întrebări dar mi-e teamă că aș monopoliza întrevederea politica'.
Asta mi-a scris, asta vă transmit!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel