Răzvan Dumitrescu a răbufnit: ”Chiar suntem bătaia noastră de joc?” Andrei Gerea: ”Manipulare penibilă!”

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

Realizatorul TV Răzvan Dumitrescu a comentat, la Antena 3, decizia președintelui cu privire la referendumul pe justiție, oferindu-i o variantă mai ieftină, fără teama că e posibil să nu atingă pragul necesar validării. 

Răzvan Dumitrescu a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială”, pe care o moderează în această seară, cu privire la referendumul pe justiție, inițiat de către președintele Klaus Iohannis, că ar fi fost mai indicat să fie făcut un sondaj în acest sens: ”Mai bine să-ți dea unii rezultatul unui sondaj care are relevanță națională, pe eșantion, și ai scăpat de prag. Măcar știi că relevanța, fiind națională, pe o sumă mult mai mică, știi că 90% din români își doresc asta, și n-ai nevoie de validare, ce să spun! Chiar suntem propria noastră bătaie de joc? Pe bune, acum!”. 

(w670)

Andrei Gerea a răspuns: ”Dacă așa se considera lupta politică, așa sunt anumiți actori politici și ei nu știu să facă altfel politică decât așa, printr-o manipulare penibilă. Vreți să întăriți prerogativele președintelui? Hai să discutăm! Poate sursa conflictelor din această țară este chiar Constituția, prin faptul că avem un semi-președinte, semi-Guvern, că președintele poate să întârzie un act de guvernare că așa are el chef, că președintele spune că este neutru politic, dar el se afișează cu partidul care l-a dus la Cotroceni, vreți să facem o dezbatere pe această temă, hai s-o facem!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel