Răzvan Dumitrescu, apel de ultimă oră: N-aș vrea să-i despărțim, nu cred că ar rezista șocului!

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a lansat un apel pentru iubitorii de animale care pot adopta doi căței extrem de simpatici.

"Dragi prieteni, vă cer sprijinul!

În imagine Blacky și Lexi, frate și soră. Salvați de Elena, fiica mea, impresionată până la lacrimi de felul brutal, șocant în care au fost luați de hingheri. Erau de câteva luni pe stradă, pui abandonați cu semne de maltratare (fetița are coada retezată!).

Se ascundeau prin curți părăsite, iar noaptea ieșeau timizi și speriați să caute hrană... Până în ziua în care i-au luat hingherii. Fiica mea a fost martoră scenei și nu a avut liniște până ce nu i-a găsit la adăpost. I-am luat noi, și-au revenit și asta se vede și în imagini. Lexi nu face un pas fără Blacky. E încă speriată! Căutăm iubitori de animale care să le ofere un cămin permanent, o curte! N-aș vrea să-i despărțim, nu cred că Lexi ar rezista șocului! I-am ține noi de tot, dar mai avem doi câini și o pisică. Blacky și Lexi au actele în regulă, sunt înregistrați (cipuri), vaccinați, sterilizați! Nu au mai mult de un an și jumătate. Pentru detalii ne puteți contacta pe mesaj privat, aici pe pagină! Vă mulțumesc mult!", a fost mesajul lui Răzvan Dumitrescu.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel