Răzvan Dumitrescu, 15 ore în tren. Ministru tehnocrat: Un lux!

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, era să-și rateze propria emisiune după ce a stat 15 ore în trenul ce trebuia să ajungă de la Timișoara în București în șase ore. 

"Vin dinspre Timișoara. Sunt deja de 15 ore în tren. Trebuia să ajung în București acum șase ore. S-a oprit curentul, am stat în câmp, au schimbat locomotiva", a explicat jurnalistul Răzvan Dumitrescu. El i-a solicitat Oanei Zamfir să-l înlocuiască la emisiune, dacă va ajunge înaintea lui. Oana Stancu venea cu avionul de la Madrid.

Totul a fost o parodie, deși pentru orice român care a mers cu trenul este un scenariu cât se poate de real.

VEZI AICI VIDEO

Înregistrarea vine în ziua în care ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a spus că trenul este un lux și de aceea e normal să fie mai scump.

"Recomandăm românilor să aleagă mijlocul de transport care li se potrivește cel mai bine. Este normal să fie mai mare biletul de tren, în toate țările civilizate este la fel. Trenul este un lux și oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă. Suntem o țară săracă și trebuie să păstram limitele, dar vă spun că sunt trenuri care sunt foarte bine puse la punct. Încercați trenurile spre mare și o să aveți o mare surpriză. Celelalte trenuri nu au obligația să aibă aer condiționat. Sunt trenuri de lung parcurs, mediu parcurs și scurt parcurs. Fiecare operator feroviar, dacă vrea să atragă clienți, va oferi aer condiționat", a mai afirmat Dan Costescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel