Răzvan, dosar penal mu#e PSD. Rareș Bogdan, detaliul care l-a scandalizat

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a reacționat după ce a aflat că fiul lui Răzvan Ștefănescu, bărbatul cu AUDI cu plăcuțele anti-PSD, a asistat la scenele în care polițiștii îl cercetau pe tatăl său.

Jurnalistul a spus că este incredibil că un copil de opt ani a asistat, fiind foarte speriat, la aemenea scene.

"Mi se pare scandalos. Nu am știut acest amănunt. Nimic nu poate ierta acest comportament. Lași un om să circule 13 zile, îi cauți nod în papură, găsești o convenție care se dovedește a fi amendată și, după toate acestea, pui presiune psihică asupra unui copilaș de opt ani.

Știu cum este o astfel de situație pentru că băiețelul meu, la o graniță, era speriat pentru că nu doream să îmi dau husa de telefon. E drept că era o țară din zona Golfului. Acolo este mai greu să le explici oamenilor anumite lucruri... aveam o husă de telefon și au venit o groază de oameni să verifice. Le-am aruncat în față husa respectivă. Am făcut acest lucru după ce fiul meu era speriat și striga: tati, te arestează. Eram într-o țară străină. Mă gândesc prin ce a trecut copilașul lui Răzvan în momentul când au venit polițiștii. Micuțul a asistat la tot acest supliciu psihic. Este înfiorător. Acest lucru nu au cum să-l scuze. Este inadmisibil să provoci o asemenea presiune pe un copilaș de opt ani”, a zis Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Dosar penal

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, de 45 de ani, şoferul autoturismului înmatriculat în Suedia cu numere personalizate.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

"Astăzi, în jurul orei 6,00, un echipaj de poliţie al Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea declanşării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei juridice în ceea ce priveşte regimul de înmatriculare şi circulaţie şi a vehiculului pe drumurile publice", precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel