EXCLUSIV  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, răspunsuri privind studiile de fezabilitate

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a răspuns la interviurile DC News Live unei întrebări adresate de către un cititor.

Câte studii de fezabilitate aţi găsit şi câţi bani s-au dat în ultimii zece ani? – aceasta a fost întrebarea cititorului DC News pentru ministrul Cuc.

„Studii de fezabilitate au făcut foarte mulţi miniştri. Din păcate, n-au ajuns să le şi implementeze pentru că nu s-au îngrijit să le ducă până la un anumit grad de maturitate", a declarat Răzvan Cuc.

Cu privire la bani, a spus că au costat „milioane de euro, nu pot să fac o evaluare acum pe toate studiile care s-au făcut".

În cadrul interviului, a vorbit şi despre autostrada Ploieşti – Braşov. „Un studiu de fezabilitate foarte important pe care l-am găsit în Minister şi prezentat prim-ministrului a fost cel pentru autostrada Ploieşti – Braşov, pentru care avem acord de mediu şi putem să-l lansăm", a precizat Răzvan Cuc.

[citeste si]

Trebuie să înţelegem un lucru, a mai spus ministrul. „Pe de o parte, a trebuit să punem ordine foarte atentă în toate procedurile administrative. Pe de altă parte, să scot proiecte noi, astfel încât să mă asigur că avem o coerenţă", a punctat Răzvan Cuc, care a mai spus că cele mai mari probleme pe care le-a întâmpinat au fost cele venite din urmă, „dacă nu le reglementam, anul acesta nu puteam finaliza niciun km de autostradă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel