Răzvan Cuc îl critică pe Klaus Iohannis în scandalul gunoiului din Sectorul 1: "Ar fi putut să îi dea sfaturi bune dnei primar"

Facebook Răzvan Cuc
Facebook Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Viorica Dăncilă, lansează mai multe critici la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi îi cere acestuia să intervină în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. 

"Gunoaiele se adună pas cu pas în fața reședinței președintelui României! Ghinion!

În sectorul unu al Capitalei, primarul Clotilde Armand, după ce s-a descalificat în fața celor care locuiesc în sector, insistă să le facă viața grea gărzilor de corp ale dlui Klaus Iohannis. Gărzi care trebuie să scaneze acum cu mare atenție sacii cu resturi menajere din poarta președintelui.

Curios, dar președintele nu i-a chemat la o întâlnire pe liderii coaliției și nici nu a spus nimic despre asaltul nepermis al gunoaielor împotriva românilor. Poate, dacă nu ar fi fost preocupat de achiziția de case, fostul primar al Sibiului ar fi putut să îi dea niște sfaturi bune dnei primar de la sectorul unu. Dar se pare că nu stăpânește nici acest subiect.

Iar în timp ce președintele trece în fuga coloanei oficiale printre munții de gunoaie de lângă casă, cetățenii sectorului sunt obligați să suporte unul dintre cele mai murdare și degradante peisaje din București. Cu mirosurile pestilențiale degajate în aer, cu șobolani și gândaci colcăind prin mizerie.

Dacă mai adăugăm și buruienile mari cât casa din parcuri, cu țânțarii și căpușele în plin avânt, avem un tablou complet zugrăvit de niște indivizi cinici și complet nepricepuți!

De unde se vede că pe ce pune mâna acest președinte – guvern, coaliție, primari – nu priește nimănui. Nu „pas cu pas”, ci „un pas înainte și doi înapoi”", a scris Răzvan Cuc pe Facebook. 

Mai multe persoane au venit și au aruncat cu gunoi pe treptele sectorului 1, într-un protest care atrage atenția asupra gunoaielor care s-au strâns în zonă. 

Cei care au aruncat cu gunoi pe treptele primăriei spun că l-au adus de foarte aproape, de la blocurile de lângă primărie. Aceștia s-au dus și au luat gunoiul neridicat de la o distanță de câțiva zeci de metri de primărie și l-au adus în semn de protest față de felul în care înțelege primarul Sectorului 1 să rezolve problema și conflictul pe care-l are cu firma de salubrizare. Între timp au venit și cei de la Poliția Locală și cei de la firma de salubrizare, care au strâns gunoiul de pe trepte. 

Supărați că gunoiul a fost curățat, protestatarii s-au dus din nou și au venit cu pungile pline cu gunoi pe care le-au vărsat pe treptele primăriei. Câțiva agenți de la Poliția Locală au rămas la fața locului pentru ca protestul să nu se mai repete. Agenții chiar au încercat să-i legitimeze pe câțiva dintre protestatari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel