Răzvan Cuc, către Silviu Mănăstire, în direct, la B1 TV: Ne întâlnim în INSTANȚĂ!

În emisiunea ”Dosar de politician” de la B1 TV, a fost prezentat un document ce ar fi din Parchetul General și ar arăta că este o anchetă cu privire la modul în care, în 2017, TAROM a achiziționat două avioane Boeing, printr-o firmă intermediară, la prețuri mari. Ministrul Transporturilor a intervenit la B1 TV. 

În trecut, fostul premier Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la TAROM și a găsit mai multe nereguli în ceea ce l-a privit pe fostul director Eugen Davidoiu. Vezi AICI  Ancheta despre care s-a vorbit la B1 TV este demarată în urma controlului trimis de Mihai Tudose la Tarom, după cum rezultă din documentul prezentat. În 2018, o altă sesizare ar fi fost făcută de Ministerul de Finanțe. 

(w670)

În prezent, fostul director TAROM e director general în Primăria Capitalei, în Direcția Generală de Achiziții publice.

Totodată, potrivit celor declarate în emisiunea de la B1 TV, ”Dosar de politician”, în ceea ce privește achizițiile de la TAROM, există un departament în acest sens, nefiind implicat Ministerul Transporturilor, după cum a subliniat Valer-Daniel Breaz.

”La capăt este ministrul întotdeauna” a acuzat Silviu Mănăstire, care a făcut și mai multe acuzații de nepotism. 

Răzvan Cuc, precizări în direct

Ministrul Răzvan Cuc a intervenit telefonic la B1 TV: ”Am văzut că vorbiți de o notă informativă, eu am văzut o notă redactată la un calculator. Îmi amintesc că-n 2017 a fost o procedură prin care compania TAROM a făcut o cercetare de piață vizavi de ce aeronave noi erau disponibile în acel moment. În urma cercetării pe care compania a făcut-o, managementul și Consiliul de Administrație au decis să demareze procedura de achiziție a aeronavelor în cauză, pe care le tot promovați. Nu-mi dau seama de unde este această legătură dintre mine și achiziția de aeronave. Le-a cumpărat ministrul Transporturilor Cuc? Nu eu l-am pus pe Davidoiu! Faceți o greșeală pe care ați mai făcut-o! Consiliul de Administrație numește directorul. Nu am nici o problemă dacă voi fi chemat la DNA să dau declarații pe orice subiect, să mă prezint”. 

Întrebat despre sesizările pe care i le-a făcut Mihai Tudose la DNA, Răzvan Cuc a subliniat că fostul premier i le-a făcut și ”o să vedem câte se susțin și câte nu”. 

Cuc, către Mănăstire: ”O să ne întâlnim în instanță”

”Știu că nu vă convine adevărul, dar ascultați-mă: acolo nu a cumpărat un om, Davidoiu, a fost o comisie care a făcut o cercetare de piață” a spus Răzvan Cuc, întrebat despre părerea sa cu privire la achiziția de avioane ”printr-o firmă de apartament”. 

Discuțiile au continuat, iar Răzvan Cuc l-a anunțat pe Silviu Mănăstire că-l dă în judecată. 

”Văd că insistați în continuare și-mi alipiți numele de tot felul de lucruri legate de corupție. Ceea ce faceți e un proces continuu de defăimare. Pentru asta, cred că o să ne întâlnim și noi în instanță și să-mi arătați mie exact unde e numele meu și unde este Cuc implicat. (...) Trebuie să-mi aduceți argumentele și dovezile că sunt implicat. Faceți excese, astea nu sunt întrebări” a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel