Răzvan Cuc, atac la Klaus Iohannis:  Va rămâne doar ca un președinte rece și distant, bronzat și amator de vacanțe

Răzvan Cuc, senator PSD de Neamț,  are un atac la președintele Klaus Iohannis, în contextul în care acesta rămâne impasiv la criza politică din țară. 

- Criza guvernamentală se adâncește pe zi ce trece, iar viața românilor este tot mai grea. Presiunea prețurilor la utilități e foarte mare. Scumpirile la orice produse sunt consecutive și sunt greu de evitat fără un guvern cu coloană vertebrală.

- Confruntarea dintre partenerii de guvernare, ca și confruntările din partidele care se pregătesc de alegeri interne se dovedesc, iată, mai puternice decât agenda oamenilor.

- O veste de ultimă oră vine de la Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană. Aceasta informează „toți factorii de decizie politică că actualele evoluții politice au dus la pierderea încrederii companiilor germane în implementarea reformelor necesare și urgente”.

- Dar persoana căreia îi pasă cel mai puțin de problemele românilor este, în opinia mea, președintele țării. Lucrând ca un avocat al lui Florin Cîțu, președintele încalcă toate legile care îi stabilesc atribuțiile, inclusiv Constituția.

- Și-a numit „guvernul meu” așa cum a vrut, ignorând rezultatele alegerilor. A dovedit tot timpul că este un partizan al unei formațiuni politice. Deși favoriții săi au scăzut enorm în sondaje, Klaus Iohannis zâmbește superior, uitând că altă dată cerea alegeri anticipate cu orice preț.

- Dar cel mai grav lucru este legat de indiferența președintelui față de români. Niciun mesaj către cei pe care se presupune că îi păstorește nu și-a găsit loc pe prompterul prezidențial. Klaus Iohannis va rămâne în istorie doar ca un președinte rece și distant, bronzat și amator de vacanțe.

Vezi și: Nazare: Florin Cîţu ţine la secret un lucru despre PNRR. Să vină în Parlament să prezinte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel