Răzvan Cuc, atac la Cătălin Drulă: Nu a mai fost vreun ministru căruia șinele, locomotivele și vagoanele de tren să îi joace atâtea feste

Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, are un atac la Cătălin Drulă, după ultimele incidente de pe calea ferată. Într-o postare pe Facebook, Răzvan Cuc spune că un grup incompetent organizat distruge infrastructura feroviară pas cu pas.

- Dl Drulă încă nu a descoperit că trenurile circulă pe șine, nu pe Facebook! După cum nu a descoperit nici că există o diferență uriașă între competență și iresponsabilitate. Nici nu avea cum, pentru că haita lui Cîțu demonstrează în fiecare zi că nu știe ce are de făcut pentru români.

- Ședințele au rostul lor, dar când un tren plin de călători zace ore în șir în caniculă, te sui în mașină, umpli un portbagaj de sticle de apă și te duci personal, oricât ai fi de ministru, să le dai apă și să îți ceri scuze călătorilor pentru incompetența ta și a oamenilor pe care i-ai promovat! Faptul că spui că nu ai dormit noaptea de griji nu ține loc de soluții.

- Nu cred că a mai fost la transporturi vreun ministru căruia șinele, locomotivele și vagoanele de tren să îi joace atâtea feste!... Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns situația asta, în care „oamenii noi” în politică descoperă diferența dintre propagandă și realitate.

- Iar faptul că nimeni nu este responsabil pentru accidentele de pe calea ferată mai arată ceva: promovarea în funcții de conducere nu are nicio legătură cu mult trâmbițata competență. Acolo, în fruntea transporturilor din România, pe banii românilor, un grup incompetent organizat distruge infrastructura feroviară pas cu pas. Și nu numai pe cea feroviară!, este de părere Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel